VAN HOOFF / STERK IN VERANDAZEILEN

Er zijn vele fraaie oplossingen voor uw veranda of overkapping mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zeil of voor doek. Doek zorgt voor een stijlvolle uitstraling, of u nu een natuurlijke tint wilt of juist een hippe kleur. U bent bij ons van harte welkom om onze systemen en materialen zelf te komen bekijken, en graag adviseren wij u in een persoonlijk gesprek verder over welke van onze mogelijkheden het beste bij u zullen passen.

PHOTO / GALLERY

"In voorjaar 2015 hebben we een veranda gezet aan ons huis. Na verloop van tijd, zeker in het najaar, ga je nadenken om je ' aanbouw' dicht te maken omdat het er zo fijn zitten is. Via google gezocht naar verschillende oplossingen, maar daar hoort ook een oplossing bij die betaalbaar is en er mooi uitziet.  

Uiteindelijk kwamen we bij Zeilmakerij van Hooff terecht en na een kort kennismakingsgesprek zijn we met dit bedrijf in zee gegaan. Achteraf kun je pas zeggen of het een goede keuze is geweest en bij ons is het dat zeker. 

De resultaten; een dichte veranda, die er nog steeds mooi uitziet en de oplossing is betaalbaar zijn zeker gehaald. 

We zijn erg blij met dit geheel en zeker met de aanpak van Robert. Persoonlijke benadering, goed luisteren naar de klant en hij staat absoluut voor kwalitatief goede service (niet alleen maatwerk maar ook de afterservice).

Bedrijf is een aanrader voor een mooie en praktische oplossing. Waar een klein bedrijf groot in kan zijn."

Marcel Drenth, Nuenen

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Close Menu